UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:

Telakat

Toimitamme laitteita, joita käytetään monien erityyppisten alusten rakentamisessa, korjauksissa ja huolloissa. Muutamia esimerkkejä:

 

Minac-tasasuuntaajamme soveltuvat erityisen hyvin laivanrakennusteollisuuteen. Kompakteja ja siirrettäviä Minac-järjestelmiä voidaan käyttää myös hankalissa paikoissa olevien työkappaleiden induktiokuumennukseen.

Induction straightening

Oikaisu telakoilla

EFD Inductionin laitteistoja käytetään telakoilla ja kuivatelakoilla kaikkialla maailmassa. EFD Induction itse asiassa lanseerasi induktiokuumennuksen parhaana oikaisumenetelmänä 1980-luvun alussa.

 

 

Miksi induktio on niin hyvä tapa oikaista hitsattaessa vääntyneitä kansia ja kaaria? Yksi vastaus on tarkkuus – oikea lämpötila juuri oikeassa paikassa. Metallien ylikuumenemisen vaara on lisäksi paljon pienempi kuin kuumennettaessa liekillä. Se on lisäksi täysin mahdotonta kuumennettaessa magneettista terästä.

 

 

Induktio tuottaa lämmön suoraan materiaaliin. Tulipalon vaara on huomattavasti pienempi, mikä on äärimmäisen tärkeää, kun työstetään aluksen kansia tai laipioita. Induktiokuumennusta on lisäksi helppo käyttää. Aikaa voi säästyä jopa 80 % ja virrankulutus vähenee huomattavasti.

 

 

Minac

Siirrettävät kuumennusaggregaatit 

 

Minac - Siirrettävät kuumennusaggregaatit  Minac-sarja on siirrettävien induktiokuumennusjärjestelmien täydellinen ja käyttövalmis järjestelmä. Toimittamisen jälkeen ei tarvitse muuta kuin liittää sähkö ja jäähdytysvesi ja valita induktiokela.

 

 

Minacin kaikkia toimintoja hallitaan yksinkertaisesta ja selkeästä ohjaustaulusta. Kaikissa Minac-laitteissa käytetään samaa käyttäjärajapintaa.

 

 

Monista Minac-malleista on saatavana myös kaksi toisistaan riippumatonta teholähtöä sisältävä ”twin-versio”. Twin-versioiden ohjaustaulussa on kaksiosaiset näytöt – yksi kummallekin teholähdölle.

 

 

Minac on helppokäyttöinen. Manuaalisessa induktiokelassa on virrankytkin ja tarkka tehonsäätömahdollisuus (valinnainen). HHT on yhtä helppokäyttöinen kuin tavallinen porakone. Kelan ja taajuusmuuttajan välissä olevien joustavien vesijäähdytteisten kaapeleiden ansiosta myös suurten työkappaleiden kuumennus on helppoa.

 

 

 

Tuote-esite:  Minac

Induction heating cuts deck and bulkhead straightening times by as much as 80 per cent compared to alternative methods.
Benefits, product features and technical data
The Minac range of complete mobile induction systems is even easier to use than its acclaimed predecessor.