UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:
Kodinkoneet

Kodinkoneet

EFD Induction toimittaa induktiojärjestelmiä maailman johtaville jääkaappien, pakastinten, astian- ja pyykinpesukoneiden ja hanojen valmistajille. Pääsovellus on kompressoriosien kovajuotto, mutta induktiota voidaan käyttää myös kompressoriosien karkaisemiseen ja osien kiinnittämiseen kutistamalla.

Kovajuotto

EFD Inductionin kovajuottojärjestelmiä käytetään monissa tärkeissä tehtävissä esimerkiksi auto-, lentokone-, sähkölaite- ja kodinkoneteollisuudessa. Tehtäviä ovat esimerkiksi alumiinin, messingin, kuparin, kupariseosten, raudan ja valuraudan, teräksen ja ruostumattoman teräksen kovajuottaminen.

 

Induktiokuumennus tarjoaa kovajuotossa useita selviä etuja verrattuna kaasulla kuumennukseen. Induktio siirtää enemmän lämpöä pinta-alayksikköä kohti kuin avoliekki, joten materiaali kuumenee nopeammin. Siten voit valmistaa useampia komponentteja lyhyemmässä ajassa.

 

Lämpöä voi myös hallita ja säätää helposti. Huokoisuuteen ja heikkoihin liitoksiin johtavan ylikuumenemisen vaara on pienempi. Myös kylmäjuotoksen vaara on pienempi, koska induktio kuumentaa perusmateriaalin.

 

Lisäksi induktiokuumennus parantaa turvallisuutta ja työympäristöä, koska kuumennuksessa ei käytetä työympäristöä lämmittävää kaasua tai avoliekkiä.

 

Tuote-esite:  Kovajuotto

Minac

Siirrettävät kuumennusaggregaatit 

 

Minac - Siirrettävät kuumennusaggregaatit  Minac-sarja on siirrettävien induktiokuumennusjärjestelmien täydellinen ja käyttövalmis järjestelmä. Toimittamisen jälkeen ei tarvitse muuta kuin liittää sähkö ja jäähdytysvesi ja valita induktiokela.

 

 

Minacin kaikkia toimintoja hallitaan yksinkertaisesta ja selkeästä ohjaustaulusta. Kaikissa Minac-laitteissa käytetään samaa käyttäjärajapintaa.

 

 

Monista Minac-malleista on saatavana myös kaksi toisistaan riippumatonta teholähtöä sisältävä ”twin-versio”. Twin-versioiden ohjaustaulussa on kaksiosaiset näytöt – yksi kummallekin teholähdölle.

 

 

Minac on helppokäyttöinen. Manuaalisessa induktiokelassa on virrankytkin ja tarkka tehonsäätömahdollisuus (valinnainen). HHT on yhtä helppokäyttöinen kuin tavallinen porakone. Kelan ja taajuusmuuttajan välissä olevien joustavien vesijäähdytteisten kaapeleiden ansiosta myös suurten työkappaleiden kuumennus on helppoa.

 

 

 

Tuote-esite:  Minac

Sinac

Yleislämpögeneraattorit  

 

Sinac-sarjamme sisältää lämpögeneraattoreita, markkinoiden kehittyneimpiä taajuusmuuttajia ja laajan valikoiman erilaisia tehoja ja taajuuksia. Valitessasi Sinacin saat paljon enemmän kuin vain markkinoiden kehittyneimmän ja luotettavimman induktiokuumennusjärjestelmän. Käytettävissäsi on myös EFD Inductionin globaali huolto-, koulutus- ja varaosaverkosto. Verkostoon kuuluu tehtaita, huoltokeskuksia ja paikallisia edustajia – osaavaa apua ja tukea on aina saatavilla.

 

Sinac tarjoaa kunkin asiakkaan tarpeisiin ja olosuhteisiin parhaiten sovitetun ratkaisun. Insinöörimme ja materiaaliasiantuntijamme analysoivat asiakkaan tarpeet ennen järjestelmän rakentamista. Testeillä ja laboratoriossa tehdyillä tietokonesimulaatioilla varmistamme, että asiakas saa käyttötarkoitukseensa optimoidun laitteiston, joka voidaan integroida kivuttomasti valmiisiin tuotantolinjoihin ja prosesseihin.

 

 

Tuote-esite:  Sinac
What is induction brazing? Step-by-step brazing with induction heating. Induction brazing equipment.
The Minac range of complete mobile induction systems is even easier to use than its acclaimed predecessor.
Sinac is EFD Induction’s range of complete stationary heating systems.
Improved throughput. Consistent quality. Easy operation. High reproducibility. A more productiveworking environment. These are just some of the advantages when brazing faucets with induction.