UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:
Kaapelit ja johtimet

Kaapelit ja johtimet

Induktiotekniikan ylivoimainen tarkkuus ja hallittavuus sekä soveltuvuus lähes kaikkien virtaa johtavien materiaalien käsittelyyn tekevät siitä erinomaisen menetelmän kaapelien ja johdinten valmistuksessa. Kaapeli- ja johdinalalle toimittamiamme laitteita käytetään seuraavilla alueilla:

Kaapeli- ja johdinplasma

EFD Induction on löytänyt jatkuvasti uusia ja kiinnostavia sovelluksia induktiokuumennukselle. Yksi tyypillinen esimerkki on plasman kuumentaminen.

 

 

Plasmalla tuotetaan erittäin puhdasta lasimateriaalia, jota käytetään esimerkiksi valosignaalien siirtämiseen valokaapelissa. Induktio soveltuu juuri sen vuoksi niin hyvin kaapeli- ja johdinteollisuuteen.

 

 

Induktiotekniikka on täysin puhdas verrattuna kuumennukseen uunissa, jossa uunin epäpuhtauksia voi siirtyä lasisulaan. Myöskään ei jouduta hankkimaan tai huoltamaan puhdistuskoneita, mikä alentaa tuotantokustannuksia. Lisäksi induktiolämpö siirtyy kohteeseen erittäin tehokkaasti.

 

 

 

Kaapelien ja johdinten jälkikuumennus

EFD Induction on vuosikausia kehittänyt induktioratkaisuja yhdessä kaapeli- ja johdinteollisuuden kanssa.

 

 

Kaapelien jälkikuumennus nopeuttaa eristekerrosten vulkanoitumista. Induktiivinen kuumennus on lisäksi tarkka ja säädettävä, ja linjan nopeus ohjaa usein tehoa.

 

 

Jälkikuumennus soveltuu myös johtimille, putkille ja nauhoille, esineiden muovaukseen sekä maalipinnan kuivumisen nopeuttamiseen.

 

 

Kaapelien ja johdinten esikuumennus

EFD Induction toimittaa lukuisia esikuumennusratkaisuja kaapeli- ja johdinteollisuudelle. Esikuumennus ennen ekstrudointia on kaapelinvalmistuksen tavallisin induktiosovellus. Esikuumennus lyhentää silloitusaikaa ja tuotantoprosessi nopeutuu.

 

 

Induktiivisessa esikuumennuksessa lämpö siirtyy suoraan johtimeen tai kaapelin ytimeen, toisin kuin perinteisiä kuumennusmenetelmiä käytettäessä. Materiaali lämpenee oikeaan lämpötilaan erittäin nopeasti (täsmällinen nopeus riippuu linjan nopeudesta ja kelan pituudesta).

 

 

Induktiota käytettäessä karkaisuprosessi alkaa jo ytimestä. Johtimen eristeisyys paranee ja huokoisuus vähenee.

 

 

Sinac

Yleislämpögeneraattorit  

 

Sinac-sarjamme sisältää lämpögeneraattoreita, markkinoiden kehittyneimpiä taajuusmuuttajia ja laajan valikoiman erilaisia tehoja ja taajuuksia. Valitessasi Sinacin saat paljon enemmän kuin vain markkinoiden kehittyneimmän ja luotettavimman induktiokuumennusjärjestelmän. Käytettävissäsi on myös EFD Inductionin globaali huolto-, koulutus- ja varaosaverkosto. Verkostoon kuuluu tehtaita, huoltokeskuksia ja paikallisia edustajia – osaavaa apua ja tukea on aina saatavilla.

 

Sinac tarjoaa kunkin asiakkaan tarpeisiin ja olosuhteisiin parhaiten sovitetun ratkaisun. Insinöörimme ja materiaaliasiantuntijamme analysoivat asiakkaan tarpeet ennen järjestelmän rakentamista. Testeillä ja laboratoriossa tehdyillä tietokonesimulaatioilla varmistamme, että asiakas saa käyttötarkoitukseensa optimoidun laitteiston, joka voidaan integroida kivuttomasti valmiisiin tuotantolinjoihin ja prosesseihin.

 

 

Tuote-esite:  Sinac