UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:
Ilmailuala

Ilmailuala

Tuotteen laatu ja johdonmukaiset prosessit ovat ilmailualalla erittäin tärkeitä. Sen vuoksi tarkka ja toistettava kosketukseton induktiokuumennus on erityisen suosittu menetelmä mm. lentokoneiden valmistajien ja lentoyhtiöiden sekä näiden alihankkijoiden keskuudessa.

 

Monipuolinen ja siirrettävä Minac-taajuusmuuttajamme on huoltoteknikoiden erityisesti suosima allround-kone.

 

Esimerkkejä lentokoneteollisuuden sovelluksista:

Induction brazing

Kovajuotto lentokoneteollisuudessa

Lentokoneteollisuudessa lämmönlähteille ja lämpötiloille asetetaan erittäin monimutkaiset ja tarkat vaatimukset. Induktiokuumennus soveltuu sen vuoksi erinomaisesti kovajuottoon tällä alalla: kuumennus on tarkka, säädettävä ja toistettava.

 

 

Esimerkkejä lentokoneteollisuuden sovelluksista:

 

  • puhaltimien siipien ja siipien kovajuotto koteloihin
  • polttoainejärjestelmän eri osien kovajuotto, esim. polttoaineputket
  • hydraulijärjestelmän osien kovajuotto.

 

 

Jälkikuumennus lentokoneteollisuudessa

Induktiivinen jälkikuumennus soveltuu erityisesti esim. suihkumoottorien koteloiden korjaushitsauksesta aiheutuvien jännitysten vähentämiseen. Induktio on tarkka, toistettava ja kosketukseton kuumennusmenetelmä. Lisäksi se helpottaa lentokoneteollisuuden tiukkojen standardien noudattamista.

 

 

EFD Inductionin toimittamat pienikokoiset induktiolaitteistot ovat helposti siirrettäviä. Lentokoneen hitsattuja liitoksia voidaan sen vuoksi jälkikuumentaa missä tahansa – laitteisto kulkee kätevästi mukana tavaratilassa. Induktiokuumennuksen tarkkuus ja säädettävyys säilyvät olosuhteista riippumatta ennallaan.

 

 

Sinac

Yleislämpögeneraattorit  

 

Sinac-sarjamme sisältää lämpögeneraattoreita, markkinoiden kehittyneimpiä taajuusmuuttajia ja laajan valikoiman erilaisia tehoja ja taajuuksia. Valitessasi Sinacin saat paljon enemmän kuin vain markkinoiden kehittyneimmän ja luotettavimman induktiokuumennusjärjestelmän. Käytettävissäsi on myös EFD Inductionin globaali huolto-, koulutus- ja varaosaverkosto. Verkostoon kuuluu tehtaita, huoltokeskuksia ja paikallisia edustajia – osaavaa apua ja tukea on aina saatavilla.

 

Sinac tarjoaa kunkin asiakkaan tarpeisiin ja olosuhteisiin parhaiten sovitetun ratkaisun. Insinöörimme ja materiaaliasiantuntijamme analysoivat asiakkaan tarpeet ennen järjestelmän rakentamista. Testeillä ja laboratoriossa tehdyillä tietokonesimulaatioilla varmistamme, että asiakas saa käyttötarkoitukseensa optimoidun laitteiston, joka voidaan integroida kivuttomasti valmiisiin tuotantolinjoihin ja prosesseihin.

 

 

Tuote-esite:  Sinac

Minac

Siirrettävät kuumennusaggregaatit 

 

Minac - Siirrettävät kuumennusaggregaatit  Minac-sarja on siirrettävien induktiokuumennusjärjestelmien täydellinen ja käyttövalmis järjestelmä. Toimittamisen jälkeen ei tarvitse muuta kuin liittää sähkö ja jäähdytysvesi ja valita induktiokela.

 

 

Minacin kaikkia toimintoja hallitaan yksinkertaisesta ja selkeästä ohjaustaulusta. Kaikissa Minac-laitteissa käytetään samaa käyttäjärajapintaa.

 

 

Monista Minac-malleista on saatavana myös kaksi toisistaan riippumatonta teholähtöä sisältävä ”twin-versio”. Twin-versioiden ohjaustaulussa on kaksiosaiset näytöt – yksi kummallekin teholähdölle.

 

 

Minac on helppokäyttöinen. Manuaalisessa induktiokelassa on virrankytkin ja tarkka tehonsäätömahdollisuus (valinnainen). HHT on yhtä helppokäyttöinen kuin tavallinen porakone. Kelan ja taajuusmuuttajan välissä olevien joustavien vesijäähdytteisten kaapeleiden ansiosta myös suurten työkappaleiden kuumennus on helppoa.

 

 

 

Tuote-esite:  Minac