Om EFD InductionLediga tjänsterSitemapPrint page • Choose language:

Service med kompetens - Vi hjälper er 24 timmar om dygnet

Service från EFD finns alltid tillgänglig. EFD i Norge och Tyskland har en ”hot line” dit kunder kan ringa dygnet runt. I Sverige går det att nå oss under arbetstid

På EFD Induction´s service-avdelning i Västerås arbetar Jan Erik. - Vi har en bred kompetens eftersom vi kan både nya moderna utrustningar och äldre, säger servicechefen Jan Erik Havseden. EFD´s serviceavdelning har även snabba leveranser på reservdelar, oftast kommer de fram redan dagen efter kundens beställning. Om det sker ett akutfall då kunden inte kan vänta, brukar vi skicka delarna med kurirpost.

 

Service från EFD finns alltid tillgänglig. EFD i Norge och Tyskland har en ”hot line” dit kunder kan ringa dygnet runt. I Sverige går det att nå oss under arbetstid. Vi kan ofta hjälpa er via telefon, då ni tillsammans med vår vägledning snabbt kan finna problemet. Vi skickar naturligtvis servicetekniker vid behov. Eftersom våra servicetekniker är så skickliga brukar vi snabbt finna felet. Vi är målmedvetna och vill minska den tid er utrustning står ur funktion. Vi vill gärna höra era funderingar och hjälper er med nöje. Ni kan höra av er till oss på 021-30 45 37.