UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:

Hitsaus

EFD Induction tarjoaa täydellisen valikoiman induktiohitsausjärjestelmiä putkiteollisuudelle.

 

 

Kaikissa hitsauslaitteissa on kestävät, riippumattomasti silloitetut IGBT-transistorit. Transistoreihin on miltei mahdoton aiheuttaa oikosulkua, mikä lisää luotettavuutta ja vähentää hukka-aikoja.

 

 

Jatkuva elektroninen impedanssin säätö tehostaa tuotantoa. Teho on optimaalinen monia erikokoisia putkia (ulkoläpimitta 10–600 mm) hitsattaessa, mikä varmistaa maksimaalisen hitsausnopeuden työkappaleen koosta riippumatta.

 

 

Lisäksi virrankulutus vähenee. Syötön tehokkuus tasasuuntaajasta kelaan on vähintään 85–87 %. Dioditasasuuntaajan ansiosta tehokerroin on jatkuvasti korkea (0,95) kaikilla tehoilla, mikä eliminoi kalliiden loistehon kompensaatiokondensaattoreiden tarpeen.

 

Weldac

Tehokkaat solid-state-putkihitsausjärjestelmät

 

Weldac on EFD Inductionin suurtaajuisten putkihitsausjärjestelmien mallisto. Weldac-tuotteissa on tehokkaat, kestävät ja luotettavat IGBT-transistorivaihtosuuntaajat. Täydelliseen Weldac-järjestelmään kuuluu taajuusmuuttaja, antotehon sovitusyksikkö, kokoojakisko, ohjausjärjestelmä ja kelaliitäntä.

 

Weldac-järjestelmiä on kahta perusmallia: yksinkertainen kaappi enintään 1,000 kW hitsausjärjestelmille ja kaksoiskaappi 2,200 kW:iin asti. Weldac on tunnettu ratkaisu ruostumattoman teräksen, alumiinin, vähähiilisen teräksen ja erikoislujan teräksen hitsaamiseen.

 

 

Modulaarisen rakenteensa ja itsenäisten IGBT-taajuusmuuttajien ansiosta Weldac on kompakti ja tilaa säästävä järjestelmä, joka on helppo integroida prosessilinjaan. Weldac-järjestelmään on valittavana induktiokelat tai kosketuspäät.

 

 

Induction welding

Putkien hitsaus

Induktiokuumennus on tunnettu ratkaisu hitsattaessa ruostumatonta terästä, alumiinia, vähähiilistä terästä ja erikoislujaa terästä.

 

 

Menetelmä soveltuu ulkoläpimitaltaan 10–660 mm kokoisten putkien käsittelyyn. Tämä on mahdollista, koska EFD Induction pystyy – maailman ainoana valmistajana – toimittamaan jopa 2 MW tehoja.

 

 

Solid-state-hitsauslaitteidemme mallisto on nimeltään Weldac. Valittavana on kaksi perusmallia: yksikaappinen pienille hitsaustehoille ja kaksikaappinen suurille hitsaustehoille. Kompaktin ja vähän tilaa vaativan Weldac-malliston IGBT-taajuusmuuttajat ovat modulaarisia ja täysin silloitettuja, ja Weldac-laitteet on helppo integroida tuotantolinjoihin ja jälkikäsittelylaitteistoihin. Weldaciin on saatavissa induktiokäämit ja/tai kosketuspäät.