UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:
Päästö

Päästö

EFD Inductionin päästöratkaisuja käytetään auto- ja varaosateollisuudessa. Kaikki karkaistut osat, kuten tangot, nivelet, akselit jne., voidaan päästää.

 

Yhden osan päästö kestää vain muutaman sekunnin, kun taas uunia käytettäessä prosessi voi kestää tunteja. Prosessi on nopea, koska induktiolla lämpö saadaan suoraan materiaaliin ja juuri haluttuun kohtaan.

 

Päästö voidaan integroida tuotantolinjaan, mikä lisää tuotannon tehokkuutta ja joustavuutta sekä säästää lattiatilaa.

HardLine - Anlagen zur induktiven Wärmebehandlung

HardLine

Karkaisujärjestelmiä kaikentyyppisiin karkaisusovelluksiin. 


HardLine on pinta- ja läpikarkaisuun suunniteltu kiinteiden karkaisukoneiden valikoima. HardLine-koneen perustana on Sinac-lämpögeneraattori, monia eri tehoja ja taajuuksia tarjoava markkinoiden kehittynein taajuusmuuttaja. Nämä suositut taajuusmuuttajat takaavat optimaaliset karkaisutulokset monien vuosien ajan.

 

HardLine-sarja sisältää pystysuoria, vaakasuoria, centerless- ja erikoiskoneita.

Tuote-esite:  HardLine

HeatLine

Teollisuuden kuumennusjärjestelmätHeatLine on EFD Inductionin taontakuumennusjärjestelmien ja sulatusuunien sarja. Laaja HeatLine-valikoima sisältää laitteita useimpiin taonta- ja sulatustarpeisiin. Jokaisessa HeatLine-koneessa on Sinac-lämpögeneraattori, joka on monia eri tehoja ja taajuuksia tarjoava markkinoiden kehittynein taajuusmuuttaja.

Tuote-esite:  HeatLine

Induction tempering

Päästö autoteollisuudessa

Induktiiviseen päästöön suhtauduttiin useiden vuosien ajan epäilevästi. EFD Inductionin johtava tekninen kehitys ja autoteollisuuden sovellukset ovat tehneet induktiivisesta päästöstä ensisijaisen vaihtoehdon erilaisten osien käsittelyssä.

 

 

Induktiivinen päästö soveltuu esimerkiksi nokka-akselien, kampiakselien, kardaaniakselien, vääntösauvojen, kytkinten, keinuvipujen, kallioporien, ketjujen, tukivarsien, jarrulevyjen, ohjauspyörien, vetonivelten, iskunvaimentimien, laakerin kehien, säätötankojen, venttiilien ja vetoakselien käsittelemiseen.

 

 

Induktiivinen päästö on nopeaa, tarkkaa ja joustavaa, ja se korvaa valtavat (ja runsaasti energiaa kuluttavat) uunit, joita on käytetty vuosikymmeniä lämpökäsittelyssä. Lujuustestit osoittavat, että induktioratkaisumme tuottavat parhaan mahdollisen laadun.