UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:

Sulatus

Induktiokuumennus on nerokas ja tarkkaan testattu menetelmä metallin ja lasin sulattamiseen. EFD Induction on kehittänyt ratkaisuja moniin eri tehtäviin, kuten jalometallien käsittelyyn, sulattamiseen kallistettavassa uunissa, tarkkuusvaluun ja erilaisiin laboratoriosovelluksiin.

 

Induktiouunissa prosessi on paljon puhtaampi kuin perinteisessä uunissa. Materiaalia ei tarvitsee puhdistaa sulattamisen jälkeen, jolloin tuotantoprosessista jää yksi vaihe pois. Huoltokustannukset pysyvät lisäksi pienempinä ja koneita tarvitaan vähemmän.

 

Induktio on myös turvallisempi ja kustannustehokkaampi menetelmä. Siinä ei käytetä lämpöhukkaa aiheuttavaa liekkiä, mikä vähentää myös työtapaturmien ja tulipalojen vaaraa. Induktiokuumennus on lisäksi tarkka ja toistettava menetelmä, mikä takaa laadukkaan sulatusprosessin.

HeatLine

Teollisuuden kuumennusjärjestelmätHeatLine on EFD Inductionin taontakuumennusjärjestelmien ja sulatusuunien sarja. Laaja HeatLine-valikoima sisältää laitteita useimpiin taonta- ja sulatustarpeisiin. Jokaisessa HeatLine-koneessa on Sinac-lämpögeneraattori, joka on monia eri tehoja ja taajuuksia tarjoava markkinoiden kehittynein taajuusmuuttaja.

Tuote-esite:  HeatLine

Induction melting

Sulatus ja valu

Olemme vuosien mittaan kehittäneet suuren valikoiman induktiouuneja sulatussovelluksiin. Valikoimamme sisältää tällä hetkellä viisi erityyppistä sulatusuunimallia, joissa voidaan käsitellä monia eri materiaaleja, kuten alumiinia, kuparia, kultaa, rautaa, platinaa, hopeaa ja terästä:

 

  • FIB yksiakseliset kallistettavat uunit – sulattavat rautapitoisia ja ei-rautapitoisia metalleja (kupari- ja alumiiniseoksia)
  • DAB kaksiakseliset kallistettava uunit – kaato suoraan valumuotteihin automaattilinjoilla ja tarkkuusvalu
  • FIM sulatusuunit, joissa on liikkuvat kelat – kuparin, kullan, pronssin ja alumiiniseosten sulattamiseen
  • FAR rollover-sulatusuuni – sopii erinomaisesti tarkkuutta vaativaan sulatukseen ja valuun
  • LAB laboratoriosulatusuuni – jalometallien valu/puhdistus, taide- ja tarkkuusvalu, pikasulatus seosten arviointia varten, koevalu spektrianalyysia varten, metallien sulattaminen hammashoitoa/lääketieteellistä käyttöä varten, ydinmateriaalin sulattaminen

 

EFD Induction's melting furnaces are proven solutions for labs and small to mid-size foundries.
HeatLine is EFD Induction’s family of systems for melting and forging applications.