UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:

Taonta

EFD Inductionin taontakuumennusjärjestelmiä on asennettu kymmeniin maihin, pääasiassa metalli- ja valimosektorilla. Induktiota voidaan käyttää esimerkiksi taottavan alumiinin, messingin, kuparin, teräksen ja ruostumattoman teräksen kuumentamiseen.

 

Induktiokuumennuksessa lämpöä on aina helppo säätää. Kaikki komponentit kuumenevat samaan lämpötilaan, joten väärän lämpötilan aiheuttaman tahattoman muodonmuutoksen tai seuraavan tuotantovaiheen työkalujen vaurioitumisen vaara on pienempi.

 

Induktiossa syntyy vähemmän hehkuhilsettä, mikä on tärkeää metallurgisen koostumuksen ja työkalujen kulumisen kannalta.

HeatLine

Teollisuuden kuumennusjärjestelmätHeatLine on EFD Inductionin taontakuumennusjärjestelmien ja sulatusuunien sarja. Laaja HeatLine-valikoima sisältää laitteita useimpiin taonta- ja sulatustarpeisiin. Jokaisessa HeatLine-koneessa on Sinac-lämpögeneraattori, joka on monia eri tehoja ja taajuuksia tarjoava markkinoiden kehittynein taajuusmuuttaja.

Tuote-esite:  HeatLine

Minac

Siirrettävät kuumennusaggregaatit 

 

Minac - Siirrettävät kuumennusaggregaatit  Minac-sarja on siirrettävien induktiokuumennusjärjestelmien täydellinen ja käyttövalmis järjestelmä. Toimittamisen jälkeen ei tarvitse muuta kuin liittää sähkö ja jäähdytysvesi ja valita induktiokela.

 

 

Minacin kaikkia toimintoja hallitaan yksinkertaisesta ja selkeästä ohjaustaulusta. Kaikissa Minac-laitteissa käytetään samaa käyttäjärajapintaa.

 

 

Monista Minac-malleista on saatavana myös kaksi toisistaan riippumatonta teholähtöä sisältävä ”twin-versio”. Twin-versioiden ohjaustaulussa on kaksiosaiset näytöt – yksi kummallekin teholähdölle.

 

 

Minac on helppokäyttöinen. Manuaalisessa induktiokelassa on virrankytkin ja tarkka tehonsäätömahdollisuus (valinnainen). HHT on yhtä helppokäyttöinen kuin tavallinen porakone. Kelan ja taajuusmuuttajan välissä olevien joustavien vesijäähdytteisten kaapeleiden ansiosta myös suurten työkappaleiden kuumennus on helppoa.

 

 

 

Tuote-esite:  Minac

Sinac

Yleislämpögeneraattorit  

 

Sinac-sarjamme sisältää lämpögeneraattoreita, markkinoiden kehittyneimpiä taajuusmuuttajia ja laajan valikoiman erilaisia tehoja ja taajuuksia. Valitessasi Sinacin saat paljon enemmän kuin vain markkinoiden kehittyneimmän ja luotettavimman induktiokuumennusjärjestelmän. Käytettävissäsi on myös EFD Inductionin globaali huolto-, koulutus- ja varaosaverkosto. Verkostoon kuuluu tehtaita, huoltokeskuksia ja paikallisia edustajia – osaavaa apua ja tukea on aina saatavilla.

 

Sinac tarjoaa kunkin asiakkaan tarpeisiin ja olosuhteisiin parhaiten sovitetun ratkaisun. Insinöörimme ja materiaaliasiantuntijamme analysoivat asiakkaan tarpeet ennen järjestelmän rakentamista. Testeillä ja laboratoriossa tehdyillä tietokonesimulaatioilla varmistamme, että asiakas saa käyttötarkoitukseensa optimoidun laitteiston, joka voidaan integroida kivuttomasti valmiisiin tuotantolinjoihin ja prosesseihin.

 

 

Tuote-esite:  Sinac

Billet heating

Taontakuumennus

EFD Induction tarjoaa kolme erityisesti taontasovelluksiin kehitettyä laitteistoryhmää. Jokaiseen ryhmään kuuluu kompakteja ja helposti asennettavia ratkaisuja kondensaattoriparistoineen ja vaihtosuuntaajineen sekä ohjaustauluineen.

 

  • CHC induktiiviset aihiokuumentimet – pyöreät ja nelikulmaiset profiilit suuresta pieneen; tarkoitettu raskaaseen teollisuuskäyttöön aihioiden kuumentamiseen ennen taontaa tai kuumavalssaus
  • CBB vaakasuorat tangonpään kuumentimet – putkien ja tankojen päiden kuumentamiseen
  • CHV pystysuorat tangonpään kuumentimet – putkien ja tankojen päiden kuumentamiseen.

 

EFD Induction billet heaters heat practically any dimension of billets and slugs in materials as diverse as stainless steel, copper, aluminum, titanium and brass.
Automated, high-output solutions for bar end and partial heating.
HeatLine is EFD Induction’s family of systems for melting and forging applications.