UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:
Liimankarkaisu

Liimankarkaisu

EFD Induction on johtanut 1980-luvun alusta lähtien liiman kovettamiseen käytettävien induktioratkaisujen kehittämistä. Olemme liimankovettamisprosessien johtava toimittaja sekä Euroopassa että Amerikassa.

 

Tarjoamme laitteistoja sekä pistemäiseen että kokonaisten liimapintojen kovettamiseen. Induktio sopii molempiin menetelmiin erittäin hyvin, koska kohde voidaan kuumentaa erittäin tarkasti. Siten viereiset alueet eivät kuumene eivätkä siten myöskään aiheuta komponentteihin muodonmuutoksia. Muutamassa sekunnissa muodostuva lämpö nopeuttaa työtä ja säästää energiaa.

 

Liimankovetusratkaisujamme käytetään pääasiassa autoteollisuudessa esim. ovissa, konepelleissä ja takaluukuissa olevien taitereunaisten paneelien liimausten kovettamiseen. Induktiota käytetään myös esim. taivutettujen osien, jarrukenkien, magneettien ja sähköteknisten yksityiskohtien liimauksen kovettamiseen sekä kodinkoneteollisuudessa kiskojen, hyllyjen ja paneelien liimauksen kovettamiseen.

Sinac 18/25 Twin

Sinac

Yleislämpögeneraattorit  

 

Sinac-sarjamme sisältää lämpögeneraattoreita, markkinoiden kehittyneimpiä taajuusmuuttajia ja laajan valikoiman erilaisia tehoja ja taajuuksia. Valitessasi Sinacin saat paljon enemmän kuin vain markkinoiden kehittyneimmän ja luotettavimman induktiokuumennusjärjestelmän. Käytettävissäsi on myös EFD Inductionin globaali huolto-, koulutus- ja varaosaverkosto. Verkostoon kuuluu tehtaita, huoltokeskuksia ja paikallisia edustajia – osaavaa apua ja tukea on aina saatavilla.

 

Sinac tarjoaa kunkin asiakkaan tarpeisiin ja olosuhteisiin parhaiten sovitetun ratkaisun. Insinöörimme ja materiaaliasiantuntijamme analysoivat asiakkaan tarpeet ennen järjestelmän rakentamista. Testeillä ja laboratoriossa tehdyillä tietokonesimulaatioilla varmistamme, että asiakas saa käyttötarkoitukseensa optimoidun laitteiston, joka voidaan integroida kivuttomasti valmiisiin tuotantolinjoihin ja prosesseihin.

 

 

Tuote-esite:  Sinac
Sinac 18/25 Twin

Spajanie indukcyjne

Liimankarkaisu autoteollisuudessa

Autoteollisuudessa käytetään yleisimmin induktiokuumennusta liimojen ja esimerkiksi ovien, konepeltien ja takaluukkujen tiivistysaineiden kovettamiseen ja esikovettamiseen. Induktiokuumennusta käytetään myös muiden autonosien, kuten puskurien ja taustapeilien liimausten kovettamiseen.

 

 

Uusissa automalleissa käytetään yhä enemmän liimattuja osia, ja se on lisännyt induktion merkitystä menetelmänä, joka varmistaa korkean laadun ja mahdollistaa suuren tuotantokapasiteetin. Nykyisin käytetään myös yhä enemmän liiman kovettamista vaativia uusia moderneja materiaaleja. Siksi on tärkeää tietää, että induktiokuumentamista voidaan nykyään käyttää komposiittimateriaali-metalliliitosten ja hiilikuitu-lasikuituliitosten liiman kovettamiseen.

 

 

EFD Induction kehittää liiman kovettamisprosesseja jatkuvasti yhteistyössä autonvalmistajien ja liimojen toimittajien kanssa. Detroitissa toimiva EFD Induction Bonding Lab on yhteistyön johtava osapuoli. Se on induktioalan ainoa liiman kovettumista tutkiva laboratorio, joka tarjoaa erittäin pitkälle kehitettyä liiman kovettumisen simulointia.