UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:
Putkien hehkutus

Putkien hehkutus

EFD Induction on kehittänyt täydellisen sarjan hehkutus- ja sauman jälkihehkutusjärjestelmiä, jotka kattavat alan kaikki tarpeet. Järjestelmiä käytetään mm. laadukkaiden terästen ja erilaisten spesifikaatioiden, esim. API, mukaan valmistettavien putkien hehkutukseen.

 

 

EFD Inductionin valitsemisesta putkien hehkutukseen on monia etuja. Joitakin esimerkkejä ovat tasainen tehokerroin kaikilla jännitteillä, kelojen nopea nosto avoimista saumoista aiheutuvien vaurioiden välttämiseksi ja jatkuva elektroninen impedanssin säätö. Putkien koon tai materiaalin paksuuden muuttuminen ei myöskään edellytä minkäänlaisia toimenpiteitä operaattorilta.

 

 

EFD Induction tarjoaa sauman hehkutukseen kaksi muuta älykästä ratkaisua, joihin kannattaa tutustua lähemmin: liikkuva sauman hehkutus ja pyörivä sauman hehkutus.

 

 

Käytettäessä liikkuvaa hehkutusta induktiokeloja siirretään vaakasuorassa pitkin putken saumaa. Lämpötila on tasainen putken päähän asti, joten jäännösmateriaalia on huomattavasti vähemmän.

 

 

Käytettäessä pyörivää saumanseurausta kamera varmistaa hitsaussauman jatkuvan lämmityksen. Kamera seuraa saumaa pitkin putken valkoista seurantalinjaa ja kompensoi asennon poikkeamat pyörittämällä induktiokeloja (+/- 15°).