UutisarkistoVapaat työpaikatSitemapPrint page • Choose language:

Hehkutus

EFD Induction tarjoaa laitteistoja putkien hitsaussaumojen jälkihehkutukseen sekä magneettisten ja ei-magneettisten materiaalien yhteydessä.

 

Tuotevalikoimamme sisältää myös teräsnauhojen ja lankojen valmistuksessa käytettäviä integroituja ratkaisuja. Induktiokuumennus sopii hehkutukseen erinomaisesti monestakin syystä. Lämpö kehittyy suoraan materiaalissa, joten hyötysuhde on korkea ja energiakustannukset pienemmät. Prosessi on nopea ja helposti hallittavissa, mikä tehostaa tuotantoa. Kohde voidaan kuumentaa erittäin tarkasti, mikä on nykyisten korkeiden laatuvaatimusten edellytys. J

 

älkihehkutuksella ja päästöllä voidaan muuttaa materiaalin rakennetta ja vähentää sisäisiä jännitteitä toivotulla tavalla.

Sinac

Yleislämpögeneraattorit  

 

Sinac-sarjamme sisältää lämpögeneraattoreita, markkinoiden kehittyneimpiä taajuusmuuttajia ja laajan valikoiman erilaisia tehoja ja taajuuksia. Valitessasi Sinacin saat paljon enemmän kuin vain markkinoiden kehittyneimmän ja luotettavimman induktiokuumennusjärjestelmän. Käytettävissäsi on myös EFD Inductionin globaali huolto-, koulutus- ja varaosaverkosto. Verkostoon kuuluu tehtaita, huoltokeskuksia ja paikallisia edustajia – osaavaa apua ja tukea on aina saatavilla.

 

Sinac tarjoaa kunkin asiakkaan tarpeisiin ja olosuhteisiin parhaiten sovitetun ratkaisun. Insinöörimme ja materiaaliasiantuntijamme analysoivat asiakkaan tarpeet ennen järjestelmän rakentamista. Testeillä ja laboratoriossa tehdyillä tietokonesimulaatioilla varmistamme, että asiakas saa käyttötarkoitukseensa optimoidun laitteiston, joka voidaan integroida kivuttomasti valmiisiin tuotantolinjoihin ja prosesseihin.

 

 

Tuote-esite:  Sinac

Wyżarzanie indukcyjne

Putkien hehkutus

EFD Induction on kehittänyt täydellisen sarjan hehkutus- ja sauman jälkihehkutusjärjestelmiä, jotka kattavat alan kaikki tarpeet. Järjestelmiä käytetään mm. laadukkaiden terästen ja erilaisten spesifikaatioiden, esim. API, mukaan valmistettavien putkien hehkutukseen.

 

 

EFD Inductionin valitsemisesta putkien hehkutukseen on monia etuja. Joitakin esimerkkejä ovat tasainen tehokerroin kaikilla jännitteillä, kelojen nopea nosto avoimista saumoista aiheutuvien vaurioiden välttämiseksi ja jatkuva elektroninen impedanssin säätö. Putkien koon tai materiaalin paksuuden muuttuminen ei myöskään edellytä minkäänlaisia toimenpiteitä operaattorilta.

 

 

EFD Induction tarjoaa sauman hehkutukseen kaksi muuta älykästä ratkaisua, joihin kannattaa tutustua lähemmin: liikkuva sauman hehkutus ja pyörivä sauman hehkutus.

 

 

Käytettäessä liikkuvaa hehkutusta induktiokeloja siirretään vaakasuorassa pitkin putken saumaa. Lämpötila on tasainen putken päähän asti, joten jäännösmateriaalia on huomattavasti vähemmän.

 

 

Käytettäessä pyörivää saumanseurausta kamera varmistaa hitsaussauman jatkuvan lämmityksen. Kamera seuraa saumaa pitkin putken valkoista seurantalinjaa ja kompensoi asennon poikkeamat pyörittämällä induktiokeloja (+/- 15°).

 

 

 

 

In-line seam normalizing systems from EFD Induction—a proven way to meet oil and gas pipe standards.